Endast 1 lägenhet kvar!

Brf Torpaängen i Växjö

Växjö, Teleborg

Status:

Byggstart

Färdigställt:

December 2020

Ägandeform:

Bostadrätter

Antal hus:

6

Planerad byggstart:

Januari 2020

Planerad inflytt:

December 2020

Arkitekt:

Okidoki Arkitekter AB

Mäklare:

Fastighetsmäklare Bergstrand

Byggherre:

Fagnes AB

Ett nytt område med närhet till sjö, natur och stad

Nu börjar försäljningen av Brf Torpaängen vid Södra Bergundasjön. Fagnes uppför ett nytt radhusområde med villakvaliteter. Radhusen är i två plan med storlekar på 4 rum och kök, 115 m² samt 132 . Här skapas hållbara bostäder med närhet till både sjö, natur och stad.

Området öppnar upp sig mot Torparängens naturområde och Södra Bergundasjön. Bostäderna knyts på så sätt samman med naturen och de motionsstråk som präglar området i stort. Här har du nära till natur, förskola, skola, universitetet, butik, vårdcentral, bussförbindelser och med cykelavstånd till centrum.

Välkommen att kontakta vår mäklare om du vill du veta mer om Brf Torpaängen. De svarar på frågor om bostäderna och det är via våra mäklare som du tecknar dig för en bostad.

Här hittar du mer information om projektet och kontaktuppgifter till Fastighetsmäklare Bergstrand. 

Ansvarig mäklare: Niklas Karlsson,Fastighetsmäklare Bergstrand -            Mobil: 070-528 20 81

Bildkälla: Okidoki Arkitekter AB

Radhusen

Kvarteret bebyggs med två radhustyper. Brf Torparängen kommer att bestå av 23 radhus av två olika typer i trä som skiljer sig från varandra i storlek och uttryck för att skapa dynamik i området.

Hustyp A med 5 rum och kök på cirka 130 kvadratmeter och hustyp B med 4 rum och kök på cirka 115 kvadratmeter. Det blir ett radhusområde med villakvaliteter och utemiljö med privata trädgårdar.

Radhusen utförs helt i trä, både i fasad och stomme. Noga utvalda materialval bidrar till en attraktiv boendemiljö som harmonierar med omgivningarna. Byggnaderna låter sig inspireras av snickarglädje, panelsättning och varierad färgpalett från småskaliga svenska trästäder.

Mot lokalgatorna byggs husen parvis från varandra för att bilda tydliga gårdsrum och utnyttja solläget på bästa möjliga sätt för trädgårdarna.

Område

I området kring radhusen planeras det för grönskande trädgårdar i direkt anslutning till Torparängens naturområde. Det kommer att nnas ett växthus för de boende i kvarteret. Området utformas för att gång och cykeltra k ska gynnas. Ett utrymme för gemen- samma lådcyklar kommer att anordnas i anslutning till bostads- området.

Miljön

Vi värnar om miljön och bygger energieffektiva byggnader. Husen kommer att byggas i nivå med miljöbyggnad silver vilket innebär att vi tar hänsyn till viktiga kvalitéer när det gäller energi, inomhusmiljö och materialval.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse. När du har skickat in en intresseanmälan till ett av våra projekt kommer du att få information om projektet innan säljstart. E-postbekräftelsen som du får från oss som gäller som bevis för att din plats i kön registrerats. Du förbinder dig inte till något utan säkerställer bara att du håller dig uppdaterad om projektet.

Innan den officiella säljstarten får du som intressent möjlighet att boka din bostad. Du får en inbjudan från oss när det är dags.

Du kan endast göra en intresseanmälan per e-postadress/per projekt. Om du skickar in mer än en intresseanmälan till samma projekt kommer endast den första att registreras.
Är du intresserad av våra bostäder som är till salu ber vi dig kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontakt