Om oss

Detta är Fagnes

Fagnes bygger hållbara bostäder med människan i centrum.

Alla projekt är unika och vår styrka är att se möjligheterna i varje enskilt projekt och skapa bostäder genom resurskloka val med hög kvalitet.  Att våra kunder ska känna sig trygga med sina bostadsaffärer är viktigt för oss. Vi finns med hela vägen, från köp av mark till inflyttningsklara projekt. Det innebär att vi tar ett tydligt ansvar och har full kvalitetskontroll under hela processen. Våra väl upparbetade relationer skapar trygghet och mervärde både för oss och våra kunder.

Vårt mål är en lyckad helhet med fokus på hållbara byggnader och estetik med människan i centrum.

Vi sköter alla kontakter med aktuella myndigheter och dess finansiering. Lokala byggentreprenörer kontaktas och projektet upphandlas på totalentreprenad. Försäljningen av bostadsrätterna utförs av auktoriserad mäklare. För detta anlitar vi pålitliga och skickliga samarbetspartner.

Hållbarhet

Fagnes är en del i samhällsbyggandet och med detta följer ett stort ansvar både mot den enskilde köparen samt övriga samhället i frågan om hållbart byggande. Det innebär att vi noga följer utvecklingen inom vårt område och fokuserar oss på det vi är bra på. Vår målsättning är att ge förutsättningar från en social, ekonomisk, och miljömässig synpunkt att skapa en god livsmiljö. Detta är en del av vår hållbarhetstanke.