Referensprojekt

Fyllerydsparken 1 i Växjö

Växjö, Sandsbro

Status:

Klart

Färdigställt:

2015

Ägandeform:

Bostadrätter

Antal hus:

3

Antal lägenheter:

10

Storlek:

65 -90 m2

Husleverantör:

Sävsjö trähus

Arkitekt:

Borgströms Arkitektur

10 natursköna bostadsrätter

Inbäddat i det småländska landskapet var Brf Fyllerydspark 1 den första etappen av tre som byggdes. De faluröda trähusen ligger omgivna av Fylleryds naturreservat och Glasrikets golfbana med närhet till Toftasjön.

Fyllerydspark ligger i utkanten av Sandsbro och med sitt unika läge med endast några kilometer från centrala Växjö bor du på landet utan att göra avkall på stadens utbud och service. I Sandsbro finns bland annat förskolor, skola, restauranger, fik och bra bussförbindelser. Dessutom är föreningslivet mycket aktivt här inom idrott, scouting och friluftsliv.

I Fyllerydsskogen finns det gott om möjligheter att motionera, promenera, spela golf, orientera, åka skidor eller plocka bär och svamp. Till reservatet går utmärkta cykelvägar, bland annat cykelstråket Växjö Runt.

Det är totalt tre hus med 3 - 4 rum och kök. Lägenheterna är välplanerade och har en egen uteplats. Åtta av lägenheterna är tvåplanslägenheter. De här husen passar dig som värdesätter ett boende med hög kvalitét i vackra omgivningar.

I september 2015 stod Brf Fyllerydspark 1 färdig och de boende i den första etappen flyttade in i.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse. När du har skickat in en intresseanmälan till ett av våra projekt kommer du att få information om projektet innan säljstart. E-postbekräftelsen som du får från oss som gäller som bevis för att din plats i kön registrerats. Du förbinder dig inte till något utan säkerställer bara att du håller dig uppdaterad om projektet.

Innan den officiella säljstarten får du som intressent möjlighet att boka din bostad. Du får en inbjudan från oss när det är dags.

Du kan endast göra en intresseanmälan per e-postadress/per projekt. Om du skickar in mer än en intresseanmälan till samma projekt kommer endast den första att registreras.
Är du intresserad av våra bostäder som är till salu ber vi dig kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen med din intresseanmälan!