Referensprojekt

Evedalsparken i Växjö

Växjö, Östra Lugnet

Status:

Klart

Färdigställt:

2013

Ägandeform:

Bostadrätter

Antal hus:

2

Antal lägenheter:

13

Storlek:

52-89 m2

Arkitekt:

Borgströms Arkitektur

Med naturen som närmsta granne

Brf Evedalsparken ligger ett stenkast till Helgasjön med naturen som närmsta granne. Husen är omgivna av naturreservat och skogsstigar med Evedals badplats runt knuten. Evedalsparken ligger perfekt för alla som är intresserade av att leva ett aktivt liv. Här finns möjlighet till bad, fiske,  paddling, gym, restauranger och båtturer. Strövstigen runt Hissö och slottsruninen är inte långt bort och här finns cykelleder till både centrum och längre ut på landet.

Evedalsparken ligger i den del av Östra Lugnet som har allra närmast till friluftsområdet Evedal. Tanken var att husens utformning med materialval och färgsättning skulle harmonisera med omgivningarna. Willa Nordic byggde 13 attraktiva bostäder i två hus med 2, 3 och 4 rum och kök. Husen håller hög kvalité i såväl materialval som arkitekturen.

Dessutom finns all tänkbar service på nära håll – allt från förskolor, skolor, vårdcentral och handel.

I september 2013 stod Brf Evedalspark färdigt.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse. När du har skickat in en intresseanmälan till ett av våra projekt kommer du att få information om projektet innan säljstart. E-postbekräftelsen som du får från oss som gäller som bevis för att din plats i kön registrerats. Du förbinder dig inte till något utan säkerställer bara att du håller dig uppdaterad om projektet.

Innan den officiella säljstarten får du som intressent möjlighet att boka din bostad. Du får en inbjudan från oss när det är dags.

Du kan endast göra en intresseanmälan per e-postadress/per projekt. Om du skickar in mer än en intresseanmälan till samma projekt kommer endast den första att registreras.
Är du intresserad av våra bostäder som är till salu ber vi dig kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen med din intresseanmälan!