Försäljning pågår!

Brf Sjöparken i Alvesta

Status:

Interesseanmälan

Ägandeform:

Bostadrätter

Antal hus:

2

Antal lägenheter:

42

Storlek:

34-99 kvm

Planerad säljstart:

Kvartal 1, 2021

Planerad byggstart:

Hösten 2021

Planerad inflytt:

Höst/vinter 2022

Arkitekt:

Erik Gärskog, Gullmanders Arkitekter

Mäklare:

Svensk Fastighetsförmedling

Byggherre:

Växjö Fastighetscompagni AB

LÄGENHETER I SJÖPARKEN

På ett av centrala Alvestas mest attraktiva områden, med utsikt över sjön Salen, planerar vi nu för 42 nya bostadsrätter. Här erbjuds nyproducerade lägenheter med balkong i fina omgivningar. Bostäderna kommer att passa alla åldrar med lägenheter i olika storlekar. Från mindre ettor på 34 kvm till den stora fyran på ca 100 kvm.

Bostäderna är ytsmarta och moderna där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. I 3:orna och 4:orna finns dessutom en extra wc.

Attraktiv design och hållbara material är ledorden bakom interiörvalen. Grundutförandet är klassiskt och stilrent för att passa väl ihop som bas till de flesta inredningsstilar. All inredning är vald med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet, samtidigt kommer du få möjlighet att sätta din egen prägel genom tillval i din nya bostad.

Det kommer finnas goda parkerings- och extra förvaringsmöjligheter i området. Här bor du med praktiskt gångavstånd till det mesta Alvesta erbjuder - såsom tågstation/busstation för dig som pendlar eller gillar att resa, båtplats, gym, mataffär, butiker, bageri och trivsamma restauranger.

Samtidigt som byggnationen av bostäderna kommer Alvesta kommun bygga om strandstråket utmed sjön Salen. Här ska det anläggas strandpromenad med bryggor och området ska kopplas samman med stationsområdet.

Välkommen att kontakta vår mäklare om du vill du veta mer om Brf Sjöparken. De svarar på frågor om bostäderna och det är via våra mäklare som du anmäler ditt intresse för projektet. Säljstarten beräknas att ske under kvartal 1, 2021.

Här hittar du mer information om projektet och kontaktuppgifter till Svensk Fastighetsförmedling.

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse. När du har skickat in en intresseanmälan till ett av våra projekt kommer du att få information om projektet innan säljstart. E-postbekräftelsen som du får från oss som gäller som bevis för att din plats i kön registrerats. Du förbinder dig inte till något utan säkerställer bara att du håller dig uppdaterad om projektet.

Innan den officiella säljstarten får du som intressent möjlighet att boka din bostad. Du får en inbjudan från oss när det är dags.

Du kan endast göra en intresseanmälan per e-postadress/per projekt. Om du skickar in mer än en intresseanmälan till samma projekt kommer endast den första att registreras.
Är du intresserad av våra bostäder som är till salu ber vi dig kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen med din intresseanmälan!