Fåtal lägenheter kvar!

Brf Östrabopark i Växjö

, Öster i Växjö

Status:

Färdigställt:

September, 2021

Ägandeform:

Bostadrätter

Antal hus:

1

Antal lägenheter:

8

Storlek:

28-71 kvm

Planerad säljstart:

Pågår

Planerad byggstart:

December, 2020

Planerad inflytt:

September, 2021

Arkitekt:

Erik Gärskog, Gullmanders Arkitekter

Mäklare:

Demir@asira.se

Byggherre:

Växjö Fastighetscompagni AB

Nyproducerade lägenheter på Öster i Växjö

På populära Öster i Växjö bygger vi nu ett flerfamiljshus med 8 lägenheter. Här erbjuds nyproducerade lägenheter med balkong eller uteplats.

Bostäderna är ytsmarta och moderna. Från en etta på 28 kvm till en trea på 70 kvm. Här har varje kvadratmeter en funktion och finns på rätt plats. Hiss finns i huset.

På Öster finns det mesta av det bästa med närhet till både centrum och naturen. Här bor du i ett lugnt och charmigt område.

Här kan du se vilka lägenheter som är lediga.

Välkommen att kontakta vår mäklare om du vill du veta mer om Brf Östrabopark. De svarar på frågor om bostäderna och det är via våra mäklare som du anmäler ditt intresse för projektet. Fastighetsmäklare: Demir Dzemailovski
Telefon: 072-313 33 20
E-post: Demir@asira.se

Intresseanmälan

Här kan du anmäla ditt intresse. När du har skickat in en intresseanmälan till ett av våra projekt kommer du att få information om projektet innan säljstart. E-postbekräftelsen som du får från oss som gäller som bevis för att din plats i kön registrerats. Du förbinder dig inte till något utan säkerställer bara att du håller dig uppdaterad om projektet.

Innan den officiella säljstarten får du som intressent möjlighet att boka din bostad. Du får en inbjudan från oss när det är dags.

Du kan endast göra en intresseanmälan per e-postadress/per projekt. Om du skickar in mer än en intresseanmälan till samma projekt kommer endast den första att registreras.
Är du intresserad av våra bostäder som är till salu ber vi dig kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen med din intresseanmälan!